James Leveson Clifford (John Crowe)

Description:

Skæbne: skal bryde tiden og finde harmoni med sig selv

Bio:

Forældre i Malifaux
Hjem til London
Forældre dræbt
blev del af en kriminel bande/underverden. Med fjender

Ægteparret Thomas og Elizabeth Leveson Clifford stammede oprindelig begge fra Hardwicke nær Cloucester, hvor Thomas voksede op i en øvre middelklasse familie, som havde familiære bånd til Jarl Charles Yorke den 5. af Hardwicke. Blandt hjælpen hos Thomas familie var Elizabeth, som han igennem barndommen knyttede et stærkt venskab med og senere blev romantisk forbundet. Dette var dog på ingen måde velanset, da Elizabeth tilhørte den højere underklasse, og som konsekvens og under megen skænderi drog Thomas og Elizabeth afsted imod Prag i håb om at nå til Malifaux og her opleve eventyr, tilegne sig rigdom og stifte et nyt hjem uden klassemæssig fordømmelse. Det lykkedes Thomas og Elizabeth som mange andre at komme til Malifaux som bosættere, hvor de tilbragte en ubeskrevet rum tid indtil de blev gravide. Efter at have tilbragt en god del tid i Malifaux og tilegnet sig en god mængde rigdom, besluttede de grundet farerne i Malifaux, særligt med et barn at drage hjemad imod England, enten efter barnet var født eller da Elizabeth var i 6. måned. Da de atter nåede til England bosatte de sig i Birmingham med deres nybagte søn James Leveson Clifford. Dog kom de ikke hjem uforandret, da de, som de fleste andre nytilkomne hos Malifaux udviklede en evne til at manipulere energi i form af små magiske egenskaber (noget som hvis du vil tillade dette, også har taget form i barnet James Leveson Clifford i form af eksempelvis 1 til psy.(så jeg har 18 i stedet for 17), og/eller en eller anden magisk egenskab).
Enten grundet ting der skete i deres tid i Malifaux eller evt. grundet deres rigdom eller “shady dealings” blev Leveson Clifford hjemmet angrebet af enten the guild eller andre afhængigt af hvad der udgør en god historie, og Thomas og Elizabeth blev slået ihjel imens James kom sikkert væk.
I tiden herefter levede han på gaden i Birmingham eller boede hos en gammel tjenestedame som havde hjulpet ham i sikkerhed, hvor han kom i dårligt selskab og blev del af en kriminel bande/underverden. Her blev han rodet ud i en masse problemer (evt. pga. hans ønske om hævn over hans forældres mordere) og fik bl.a. tilegnet sig 1d4
1 fjender. Pga. dette flygtede han til London, hvor han tog sig navnet John Crowe og lever under hemmelig identitet. (Evt. flyttede han først på børnehjem, og mødte Rasmus og Claus person) eller også blev han ansat af hans nuværende mester, hvor han bor oven over Soulstone-butikken og hver dag udfører arbejde og lærer om magi m.m. af hans mester. Udover at gøre butikken rent, hjælpe med vedligeholdelse og administration i butikken, indgå som en del af sikkerheden i butikken, er hans primære erhverv at transportere soulstones frem og tilbage mellem butik og ejere samt under opladning af disse. Da soulstones jo ikke er noget som bare alle og enhver har råd til og er en værdsat vare, som mange kunne være interesseret i at stjæle, foretrækker mange af butikkens kunder ikke at skulle udsætte sig selv eller deres nærmeste for fare ved transport, hvor som dette tilfalder butikken og specifikt John Crowe (evt. ved hjælp af venner så som Rasmus og Claus, hvis vi alle tre kender hinanden inden da). Som konsekvens heraf har hans mester også fokuseret på at lære John Crowe egenskaber som er behjælpeligt i forhold hertil og resten af hans pligter i butikken. Ligesom han (hvis du tillader dette) har været behjælpelig i at hjælpe John med at skabe et eller to fokusobjekter (en handske med Frost fokus og et par støvler med Springe fokus).

Jeg ved at forhistorien evt. virker lidt løs, men tænkte at den også skulle være fleksibel i forhold til hvad du evt. synes kunne være interessant at fokusere på

James Leveson Clifford (John Crowe)

Flip the cards Warming