Flip the cards

The Monkey dance

Et par dage senere, anløber der et cirkus med dyr fra Malifaux. Det er en fredag eftermiddag med godt vejr. John dingler som sædvanligt rundt og ser ud som om han laver noget og Evelyn er på markedet for at sælge meatpies. Begge er ret optaget af at se på de meget særprægede dyr, da en Horned snow baboon slipper løst fra et bur og overfalder en dyrepasser. John og Evelyn kaster sig heltemodigt ind i kampen for at redde dyrepasseren. John forsøger sig med en takling af aben, der ikke helt lykkes, men han følger dog op med ualmindeligt godt spark på abens venstre knæ, der skader aben kraftigt. Eve skyder aben i armen, hvorefter aben fortrækker sig ind i burdet og dyrepasseren bliver reddet.

Som tak for hjælpen bliver Evelyn og John til en god middag med cirkus direktøren. Til middagen tilbyder en ældre dame at spå Evelyn og John. Eve bliver spået, at hun skal starte fra ingen ting og skal bryde sine bånd for at opnå sin skæbne. John bliver spået, at han skal bryde tiden for at opnå harmoni med sig selv.

Evelyn og John er nu kendt som betvingerne af the Horned snow baboon -(1 HP)!

Comments

cbalslev

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.