Flip the cards

The Mad magician

Våben i omløb

Der har været et indbrud i et arsenal, hvor der er blevet stjålet. Efter lidt undersøgelse viser det sig, at Hatters har fået en del flere våben og der går ikke så lang tid før the Hatters begynder, at

Opfyldning af sjælesten…

Justinog John arbejder på en teori om, at man kan fylde sjælestene ved at opsuge spøgelser eller samle energien op fra et sted, hvor der er sket en voldsom død. Vi er derfor at undersøge stederne hvor Jack the Ripper slog sine ofre ihjel. Vi tager derfor over til , hvor Mary Ann Nichols blev fundet. På vejen overværer vi et to Hatters møder Jane Filigan – det ender med, at Hatternes trækker sig uden, det blev til en voldelig affære. Efter at have stået der et stykke tid, hvor Mary Ann Nichols blev fundet , gik det op for dem, at hun blev fundet der – ikke nødvendigvis slået ihjel der.

Vi går derfor hen til et sted, hvor der er sket et andet bestialsk mord længere inde i Hatter-land. Mens Clara og John udfører ritualet, kommer der en peacekeeper og en betjent forbi, hvilket medfører en naturlig pause i ritualet. Ritualet bliver gennemført uden held. På vej hjem hører Eve tre pistolskud, men det er for langt væk til at hun kan se, hvad der sker.

Is Jack back?!?

Der er sket et drabeligt mord nede ved havnen – straks er John, der som en mis for at undersøge hans teori om, at man kan fylde en sjælesten ved mordstedet for et voldeligt mord. Det viser sig, at mordet er sket præcist samme sted, som hvor John og Clara forsøgte at gennemføre ritualet den forrige aften. Det lykkes John og Clara at gennemføre et ritual, der påfylder en sjælesten med to magipoint. – Stort resultat for John, da det beviser hans teori om opsamling af magi på steder, hvor der er sket en voldelig død. Kan dette være begyndelsen på en hel ny magiskole retning? kan det være meningen med livet?

Breach i London!?!

På en ellers stille dag på pub’en, bliver stilheden brudt af radioen, der pludselig gennemtrænges af en besked fra det Neverborns, der truer med, at dræbe alle mennesker. Der opstod pludselige rygter om, at det var cirkuset med dyrene fra Malifaux, der var Neverborns. Der opstår derfor en stor mop, der er udeefter cirkusfolkene. Ved stor hjælp fra politiet lykkes dog cirkusset, slippe uskadt af sted på en båd.

Da Justin hører om det, begynder han et ritual for at identificere breachen. Det lykkes ham, at identificere breachen til London….

Aviserne kunne dagen efter udover at fortælle om den store mop, fortælle, at der var begået endnu et bestialt mord.

Comments

Warming

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.