Flip the cards

Run Jameson Run!

En dag John står og passer butikken kommer en af Justin D.M. større kunder ind (Jameson) og ønsker at få udbetalt 17 pund, som han har til gode i butikken. Da det går op for Jameson, at han skylder Justin 25 pund, skynder han sig ud af butikken. John følger efter Jamesson og ser at Jameson har pakket familien og kører hastigt ud af byen. Justin giver derfor John en opgave med at nogle hente ingredienser i Jamesons hus svarende til de 25 pund, som Jameson skylder Justin D.M..

Efter at John har siddet og fedet den i Ye Olde Cheshire Cheese og ventet på at Eve bliver færdig med at arbejde.

På vej til Jamesons hus møder vi Edith, som Eve kender fra sin tid i the Green Gate Gang. Hun spørger om Eve har set Albert og Earl(medlemmer af The Green Gate Gang). De har tilsyneladende været forsvundet en fire – fem dage.

Eve og John kommer let ind i huset via en entrehage på første sal. Efter en knækket drik lykkes, det at dirke låsen op til døren til laboratoriet. Inde i loboratoriet er der en halvt færdig bygget konstrukt. På bordet står en rigtig flot græshoppen. Da Everører ved græshoppen, angriber græshoppen med en voldsom skalle til Eve. Det følger græshoppen op med et angreb mod Johns ben, der uskadeliggøre ham. Eve tager dækning bage den halvfærdige konstrukt og forsøger at slå græshoppen ned med et kobberrør hun finder i laboratoriet. Det lykkes dog ikke og græshoppen sender Eve i gulvet med endnu en skalle. Det lykkes derefter John, at deaktivere græshoppen med magi. Efter at have kommet sig lidt, lykkes det John at finde de manglende ingredienser.

Der lyder dog pludselig nogle plaskende lyde udefra. Da John kigger ud, ser han, at der er nogle wichhunters der er ved, at hælde vand på nabobygningen, mens der er en, der er ved at brænde hoveddøren ned med en flamekaster… Det giver Eve og John en umiddelbar lyst til at se, om der ikke var andre steder, der kunne være bedre at være. Det konstatere de hurtigt, at dér er og de flygter derfor ud af et tagvindue og ned på den anden side af huset. Efter en kort flugt forbi et teater kommer både Eve og John godt hjem – omend, det inkluderede et par meget blåøjne, et meget ømt trælår og en meget stinkende John.

Comments

cbalslev

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.